Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Alegria Grup
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit Alegria Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumPortaliGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

SHBA, gardianët flenë gjumë, lënë ariun 200 kilogramësh të ruajë burgun

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Ersiljano
Administrator
Administrator
Ersiljano

Gjinia : Male

Horoskopi : Cancer

Postime : 189

Piket : 454

Reputacioni : 7

Ditlindja : 04/07/1993

Data e hyrjes : 11/07/2009

SHBA, gardianët flenë gjumë, lënë ariun 200 kilogramësh të ruajë burgun Empty
MesazhTitulli: SHBA, gardianët flenë gjumë, lënë ariun 200 kilogramësh të ruajë burgun   SHBA, gardianët flenë gjumë, lënë ariun 200 kilogramësh të ruajë burgun Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 3:14 pm

Ashtu si e shohin gardianët, ariu i zi 200 kilogramësh që jeton në burgun shtetëror në shtetin Luiziana, është një masë më shumë sigurie. “Më pëlqen shumë ariu atje ku është”, thotë gardiani Burl Cain. “Asnjë prej të burgosurve nuk del nga qelia të shëtisë, sepse e dinë se aty jashtë i pret ariu i madh”, thotë ai. “Nuk ia vlej të mbajmë gardianë të tjerë në turnin e natës, sepse do t’u kushtonte më shumë taksapaguesve”, thotë ai. Ariu u pa fillimisht nga një i burgosur, teksa kalonte rrugën javën e kaluar. Pjesa më e madhe e burgut prej 73 mijë kilometrash katror është pjesë e një ferme.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://alegriagrup.albanianforum.net

SHBA, gardianët flenë gjumë, lënë ariun 200 kilogramësh të ruajë burgun
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Argëtim-Zbavitje :: Kuriozitete-
Kërce tek: