|
|
| tekste kengesh Shqiptare | |
| | Autori | Mesazh |
---|
fatjon Vip
Gjinia :
Postime : 11
Piket : 17
Reputacioni : 0
Data e hyrjes : 14/07/2009
| Titulli: tekste kengesh Shqiptare Wed Jul 22, 2009 9:42 pm | |
| Dua te vdes (Elita 5)
Dua te vdes dhe pse jam i ri ndoshta kur do degjosh do të qash edhe ti
Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me për ty
Ndoshta do të gëzohesh se nga unë do lirohesh ndoshta do të qash se nga unë do të ndahesh
Por dije se kam vdekur dhe zemra mu be hi dhe s'mendoj me për ty
ELITA 5
Harroje vetmine
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
nëse sonte ndihesh vetëm dhe ke frikë te shofish endrra shuaj dritën ndize zemren do t'me gjesh mua brenda
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
me ty asgjë nuk do t'ndroj vet me fal dot mua çdo vajzë tjetër qe takoj m'bën me tepër te te dua
te lindi kenga e dashurisë qe kurrë për ty sdo t'këtë mbarim kjo do perjete mbetet kujtim
kjooooooo për jeteeeee.. mbetet kujtiiiiiiiiiim.. iiiiiiiiiimmmmmmmm
RITMI I RRUGES
Ngritu tash Ritmi i rrugës
I heshtur ndalem dhe shikoj se si dritën ma perpin një hije Me duket vetja si spektator ne një shfaqje tragji komedie Ku aktor jemi neve te gjith edhe unë e ti Por fatkeqësisht ky nuk është teater dhe as kjo keng nuk është parodi Është jeta jon koha kur japin kahje fatit ton Dhe te ardhmes son Por më trego nga po e drejtojm cilën rrugë po e vazhdojm Pas 100 vjet errësirë, nga duar i hoqa prangat e ndryshkura Kjo nuk mjafton Se mes nesh ende ka shum zemra te vyshkura E cpo bejm ne për ata Ku mbeti nderimi i vellaut për vëlla Me thuaj pra, Krejt kjo esht një hata qe skam besuar qe ndonjeher kemi me e nda
Ngritu tash Ska forc qe na rrezon kur jemi bashke (2x)
Gjendje kritikë E renduar nga pretendime armike Rrethuar me papergjegjesi politike Ngarkuar me tendenca paranoike Pseudo patriotike Tingellojn disa faza arkaike Qe mendja e shendosh i refuzon Pse duhet te egzistoj mes nesh kjo dreq frikë Qe ndasit na i forcon Dhe na con drejt një rrugë misterioze Ende pa u zhdukur ky kundermim tymi e bloze Mund te gjendemi ne një gjendje komatoze Me komplimime tepër serioze Po kush është fajtor A thua, sa ka pergjigjia rëndësi Kur ndoshta një pjes te këtij faji e patem edhe un e ti Perndryshe pse para hundeve tona Ndodhin gjëra qe asnjeher si miratojm Ato sdo te zhduken vetëm duke i shikuar Duhet bashk qe ti luftojm
Ngritu tash Ska forc qe na rrezon kur jemi bashk (2x)
Ndal, po i them vetes Dhe shikoj botën time përreth meje Nëse je lodhur edhe ti Ateher hapi syt dhe shiko përreth teje Gjeje, pozicionin tënd Dhe nëse do ndryshime vepro, Kryeje pjesen tënde te punës Për vete dhe për ata qe I do Deri dje kisha një ankth te vjetër Por nuk me zbrapsi asnjeher Ndërsa sot me mundon 1 tjetër Dhe sdo ta le as këtë te me dergoj ne humner Se jeta na mesoi Qe te mirat kurrë nuk vijnë vet Gjithmon me mir kalon ai qe mundohet Se sa ai qe pa u mërzitur pret Ndërsa sot te gjith jemi pjesmarres ne këtë kapitull të ri historie Prej nesh varet se a do të shkruhet një faqe turpi a një faqe lavdie
Ngritu tash s'ka forc qe na rrezon Kur jemi bashk gjërat duhet te ndryshojn Për te gjith njësoj një er e re fillon Bëhu edhe ti ushtar i te se nesermes (2x)
"Jo tani" nga Djemte e detit.
Zgjata unë doren te prekja ty Shikimi zbehur qe mbulon sytë Mbi trup te lagur dora u ngri Mbi sy te mbyllur loti u shkri
Jo tani o zot jo tani Shpirtin tim jo mos më merr ti Ne gjume me klithma lot Theras për ty
Jo tani jo, jo tani jo.. jo mos ik !
Dikur ti qeshje me lotet e mi Kur supet kthenin qaje dhe ti Aromen tënde e përsëris shpirt Dhe si i cmendur cirrem pa ty
PENDIMI ELIZA
Një pikë loti rrodhi fshehtas mbi faqen time çdo gjë perfundoi edhe kjo loje mbeti n'kujtime Me the fjale te embla enderrat mbi zbukurove e larg syve t'mi beje dredhi shumë rëndë gabove
Më fal, me fal kot e ke çdo fjale te lutem me degjo nuk dua jo veç ty te kam unë e marrë nuk jam me fal këtë gabim s'ka me kthim Nuk më duhet pendimi yt asgjë Nuk dua te t'shohe me Lumturine pa ty do ta gjej Qetesine përsëri do ta ndjej
S'më duhet jo
Ndoshta ke menduar qe prapë do të te kthehem ndjenjat luftoj kur kam nevojë dhe shumë mirë ndjehem vetëm ke enderruar qe mundesh te me mashtrosh Veten mashtrove dhe kuptove S'mund te me lendosh
Më fal, me fal kot e ke çdo fjale te lutem me degjo nuk dua jo veç ty te kam unë e marrë nuk jam me fal këtë gabim s'ka me kthim Nuk më duhet pendimi yt asgjë Nuk dua te t'shohe me Lumturine pa ty do ta gjej Qetesine përsëri do ta ndjej
S'më duhet jo | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: Besa Engjit vrasin njesoj Wed Jul 22, 2009 9:43 pm | |
| Besa - Engjejt të vrasin njelloj (kenga fituese TOP FEST 5)
Nata e pa gjumë Brengat numëron Lotët, në një lume kujtimesh shkojnë Gjak i tradhëtuar ngjyrë ndërroi
Lutjet s’i dëgjoj Duart mezi mbaj Ky zhgënjim i hidhur, ty s’të fal Jo, nuk jam mizore pse dëshmoj Engjëjt të vrasin njëlloj
(refreni) Kur të marrë malli, më harro Sytë kur t’i mbyllësh, më shiko Hija e mëkatit, s’të frikëson Moho. Shko se tjetër zemër të kërkon Le të jetë ajo, që sot vajton Ty as dashuria s’të ndryshon Prano.
Shekuj s’do të pres Endrrat do t’i zgjoj Ky dënim për shpirtin përfundoi Veshur në të zeza, më s’jetoj Parajsa të dy s’na pranon
(refreni) Kur të mori malli, më harro Sytë kur t’i mbyllësh, më shiko Hija e mëkatit, s’të frikëson Moho. Shko se tjetër zemër të kërkon Le të jetë ajo, që sot vajton Ty as dashuria s’të ndryshon Prano.
A mundem vallë e vetme fundin ta shoh qartë A do ti tradhetinë, ta pranoj pa fjalë? A mundesh vallë të zgjohesh larg nga trupi im? Pse s’më mësove, se qielli paska kufinj Fundin jo, s’dua ta di Mos më harro.
(refreni) Do të marrë malli më beso Rrugëve përlotur mos ndalo Dashuria ime s’të mjaftoi Prano Ishe e gjithë bota më beso Orët me te tjerë s’do t’jenë njëlloj Ajo që ne deshëm përfundoi
Po të mori malli, më trego Sytë mos i mbyll, e më shiko Netët e mëkatit, mëshiroj Pranoj
Ciljeta - Doreheqja
Një dashuri dorheqjen dha një dashuri sot ditën e fundit ka një funeral në vend te kembanave te dasmave te dasmave te dasmave
Zhduku ne djall sa leht mallkimi me del pa episod te fundit shkoj kjo telenovel zemren ma pate ne pijat si për dark por e gjuajte e gjuajte si te ishim larg zhduku ne djall vetëm te me duket e saj se zemra e vrar nga asnjë gazet jo s'esht me lajm i par ndalen veturat për jet ne kte qytet ndalet jet e shkret
(refreni) Një dashuri dorheqjen dha një dashuri sot ditën e fundit ka një funeral në vend te kembanave te dasmave te dasmave te dasmave një dashuri dorhqjen jep një dashuri e madhe e vetmja ne jet as lamtumir në vend te kembanave te dasmave te dasmave te dasmave
Zhduku ne djall se mua vellot s'më rrin dhe kjo buqet e luleve esht një mbeturin zemren ta hapa me der e me nder por e gjuajte e gjuajte si te ish e pavler
Zhduku ne djall veç te me duket e saj se zemra e vrar nga asnjë gazet jo me sesht me lajmi i par ndalet veturat për jetë ne kte qytet ndalet jet e shkret
(refreni) Një dashuri dorheqjen dha një dashuri sot ditën e fundit kan një funeral në vend te kembanave te dasmave te dasmave te dasmave | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: E Njejta Enderr - Anjeza Shahini Wed Jul 22, 2009 9:45 pm | |
| E Njejta Enderr - Anjeza Shahini
kam shume kohe qe per cdo nate ne enderr te shoh sikur te flas ti vetem hesht pastaj te puth te perqafoj ashtu si kurre nuk mundem ne jete
une brenda vetes te mbajta plot vite sepse te desha dhe te enderrova por s'te preka dot ai njeri qe gjithe qenien time mbushi me zjarr me mall e me lot dhe plot emocion
nuk di se c'isha une per ty, por ti per mua ke qene gjithcka te ndjeja, te ndjeja dhe vetem kaq, ne rrahje zemre heshtur pa fjale
te tjere kane hyre ne jeten time kam dashur por si ty jo kurre shume kohe me fale persiri me imazhin tend pyes veten pse pse te ndodhe, te ndodhe keshtu
ndoshta tani ti je me nje tjeter por une do doja te jem me ty lodhur nga vitet te gjej harrim, harrim
nuk di se c'isha une per ty, por ti per mua ke qene gjithcka te ndjeja, te ndjeja dhe vetem kaq, ne rrahje zemre heshtur pa fjale
te tjere kane hyre ne jeten time kam dashur por si ty jo kurre shume kohe me fale persiri me imazhin tend pyes veten pse pse te ndodhe, te ndodhe keshtu | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: ELITA 5-ERRESIRA Wed Jul 22, 2009 9:46 pm | |
| ELITA 5-ERRESIRA
Rri i lagur ne at' shi I vetmuar ne erresire E i kujtoj ata sy Qe dikur ishin te mi
(refren) Mua terri me kaptoi Edhe shpirtin ma rrafshoi Ajo veten se kuptoi Dhe per mua jo s'mendoi (2 here)
Jeta ime mori fund Dhe e di se s'kam vdek' un A thua dikush do t'vajtoje Kur t'vij dita te m'kujtojne
(Refreni 4 here) | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: KTHEHU-GENTA Wed Jul 22, 2009 9:47 pm | |
| Me ke thirre te kame ardhur Bashke mengjeset na kane zbardhur Je larguar per nje fjale Me le dhimbje me le malle
A u bashkuam per tu ndare A me ke puthur per t'me vrare
Ref. Kthehu serisht tek une Te fal nje nate pa gjume Se te dua shume Kthehu serishte tek une Mos thuj se ky eshte fund Se te dua shume
Me ke thirre te kame ardhur Bashke mengjeset na kane zbardhur Je larguar per nje fjale Me le dhimbje me le malle
Ref. Kthehu serisht tek une Te fal nje nate pa gjume Se te dua shume Kthehu serishte tek une Mos thuj se ky eshte fund Se te dua shume
Serisht tek une Nate pa gjume Te dua shume Serisht tek une Ku eshte fund Te dua shume
Ref. Kthehu serisht tek une Te fal nje nate pa gjume Se te dua shume Kthehu serishte tek une Mos thuj se ky eshte fund Se te dua shume Kthehu serisht tek une | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: DRIDHEM-GENTA Wed Jul 22, 2009 9:47 pm | |
| Edhe ku do që të shkoj unë Të gjithë më shikojnë Vetëm ti gjithë larg më rrinë Por veq sa më ignoronë
Hajde mu afrohesh shiko se si unë vallzojë Hajde afrohu pranë meje
Ref. 2x Trupin tim të bukur E dridhi e dridhi bylyzykt në dorë I silli i silli Buzët e mija d'gjata Pesh të qojnë
Të gjithë kanë deshirë të flasin Dhe të jenë më mu Vetëm ti gjith larg më rrine Unë veq ty të du
Hajde mu afrohesh shiko se si unë vallzojë Hajde afrohu pranë meje
Ref. 6x Trupin tim të bukur E dridhi e dridhi bylyzykt në dorë I silli i silli Buzët e mija d'gjata Pesh të qojnë
Trupin tim të bukur Trupin tim të bukur dridhi e dridhi Trupin tim të bukur Trupin tim të bukur Trupin tim të bukur Dridhi e dridhi Dridhi e dridhi
Trupin tim të bukur E dridhi e dridhi bylyzykt në dorë I silli i silli Buzët e mija d'gjata Pesh të qojnë | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: KREJT E DIN-GENTA Wed Jul 22, 2009 9:48 pm | |
| Pak po ma thua ti Pak une vet e di Shkak e qe vi edhe une me ty
Pak krejt e kena prit Pak e hiq se kena dit Shkak edhe neve na ka nxit
Ref. 2x Ti je hala kush je ti e dina na E qa ke bo krejt u pa Kete krejt e din
[Geti] A thu kom faj qe jom i gjall prej natyres Jom i vetmi vec me 1 ngjyr te ftyres Jo i gat por madh me plot njerz vec 1 emer Njeri pa mushkri n'tana ant krejt zemer Zemer maje nmend un jom e verteta Me shkru per mu nuk ka fleta as gazeta Neper dit nje dit i bo qe se ke dit E ki dit qe smun me m'ble E ki dit qe smun me m'shit Kush jom une e kush je ti Cdo shqiptar e din kush e boni e kush rrin Kjo u pa qysh n'fillim Po flas me ven per krejt senet jo per 1sen Ktu osht e verteta e futja ti qe rren Une jom jasht nuk jom mrena aha ahhaa Ki ton e drejta jo rrena aha aha Bin senet neper ven aha aha Keq per ata qe skan ven ahhhaaaaaaaaaa
Ref. 2x Ti je hala kush je ti e dina na E qa ke bo krejt u pa Kete krejt e din
[Geti] Rr- ta boj rrafsh kur je gabim A-ambasador i karakterit tim M-madheria jeme ska ven per fjal UESH-une e boj shtet kjo ka me dal DRIDHET-dridhet veni kur vjen mbreti DRIDHET-dridhet toka prej termeti DRIDHET-dridhet shteti prej s'lezeti GGE-Genta, Geti shtet n'veti
Ref. 3x Ti je hala kush je ti e dina na E qa ke bo krejt u pa Kete krejt e din | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: Thirrje E Deshperuar - ALBAN SKENDERAJ Wed Jul 22, 2009 9:48 pm | |
| Ju kuptoj o njerez qe kurre s'ju kane pranuar Ju pranoj o njerez qe kurre s'ju kane degjuar Ju degjoj o njerez qe zerin ua kane harruar Jo s'mund t'ju harroj gjithmone per ju kam per te kenduar
Ju degjoj, ju kuptoj Ju pranoj, jo s'ju harroj Ju qe buza, s'ju gezoj Dhe bota ne sofren e saj te pasur Nje luge per ju s'e shtoi Ju ka ndare , zemren ju ka vrare
Nje thirrje te deshperuar qe askush nuk e degjoi Askush nuk e pranoi Pa nisur perfundoi Liber i pashkruar qe askush nuk e shfletoi I lene ne erresire ku pluhuri e mbuloi
Edhe ne jete (edhe ne jete) te gjithe luajne per te fituar Por veç per ju loja pa nisur ka perfunduar
Mos hidh nje hap(mos hidh nje hap) ujku dhembet i ka zbuluar Mos hidhni nje hap, toka rreth jush eshte e minuar
Ju degjoj, ju besoj Nje pasuri mbi varferi, jo se pranoj Ju qe fati ju denoi Dhe bota ne sofren e saj te pasur Nje luge per ju se shtoi
Nje thirrje te deshperuar askush nuk e degjoi Akush nuk e pranoi Qe pa nisur perfundoi Liber i pa shkruar qe askush nuk e shfletoi I lene ne erresire ku pluhuri e mbuloi | |
| | | fatjon Vip
Gjinia :
| Titulli: e vereta ime-ALBAN SKENDERAJ Wed Jul 22, 2009 9:51 pm | |
| e vereta ime-ALBAN SKENDERAJ
Une, nuk pranoj me meshirime Kur, me qellojne,me fjalet gur Prejardhjen time e lendojne
Une, per cudi te perkulem jo nuk di E vete pa shume fjale E kam ndertuar nje te vertet
Dhe jo, jo, udhen jo Nuk do te ma nderpresin dot Eheeeeej...
Por per nje gje te jene te bindur Se me emishe jo nuk kam lindur Fjalet jane thjesht e disa caste Une te bind pa fjale por fakte Eheeeeej...
Por per nje gje te jene te bindur Se me emishe jo nuk kam lindur Fjalet jane thjesht e disa caste Une te bind pa fjale por fakte
Por per nje gje te jene te bindur Se me emishe jo nuk kam lindur Fjalet jane thjesht e disa caste Une te bind pa fjale por fakte
Gjithmone me koen larte
Une, nuk erkoje me ngushellime Kur, me qellojne, me fjalet gur Prejardhjen time e lendojne
Une, per cudi te ndalohem jo nuk di E veta po shume fjale e kam ndertuar nje te vertet Dhe jo jo, as dje as sot as neser sme rrezojne dot Uuuuuu...
Por per nje gje te jene te bindur Se me emishe jo nuk kam lindur Fjalet jane thjesht e disa caste Une te bind pa fjale por fakte Eeeeeej...
Gjithome me koken larte Gjithome me koken larte Gjithome me koken larte | |
| | | Ersiljano Administrator
Gjinia :
Horoskopi :
Postime : 189
Piket : 454
Reputacioni : 7
Ditlindja : 04/07/1993
Data e hyrjes : 11/07/2009
| Titulli: "CRAZYGIRL" NGA 2PO2 Thu Jul 23, 2009 2:23 pm | |
| Yeah crazy girl Go crazy girl, c-crazy girl Come on you crazy girl,crazy girl
Flori:
Crazy girl hin n'club Ja nis e kcen,djemve po iu ikin mentë Te vështrojnë ,kur ti vjen kur ti girl... Sexyyy... Crazy girl yeah Levizjet qe i ke Kur je ne dancefloor Na ben te qmendemi ne Dridhu sa me zjarrte stop bounce it posht nalt Ta dish se krejt djemtë Per ty do benin gjithcka
ah,ah,ah,ah,aaa
2po2:
K,k,k,krejt ti ngulin sytë Kur ti vjen e hin ne pistë Ha-ha mire ja ke nis Numer njo je ne topliste,dije Djemt ne juri Konkurence sante nuk ki ej Me veti ki prej njerzve t'thjesht e deri ne VIP Tu pi raki,derisa mos t'metet asni leke n'xhep Jon bo kurioz po dojn me dit Sante kujt pi bjen n'grep Levizjet djathtas,majtas kur i bon ah-ah Kur bounsiratesh posht-nalt-naaaa-alt Nuk ka ma crazy hiq Nuk po dokesh sikur bitch Muzika doket e mire se po kceni shume black-bitch Tash bonu gati po vjen Flori me 2po2 Dridhu ma ashper Let valon mire ai fustani yt bleu N'tripa hi hiq pa vi N'qef je kur repin e bi Terrorizoje clubin Shtine thelle ne pagjumsi Kalle hiq pa kujdes Krejt venin shtine n stres Hey Flori sing that song "Crazy girl" deri n'mengjes
Flori:
Crazy girl hin ne club Ja nis e kcen,djemve po iu ikin ment Te veshtrojn,kur ti vjen kur ti girl... Sexyyy... Crazy girl je Levizjet qe i ke Kur je ne dancefloor Na ben te qmendemi ne Dridhu sa me zjarrte stop bounce it posht nalt Ta dish se krejt djemt Per ty do benin gjithcka
ah,ah,ah,ah,aaa
2po2:
Crazy girl yeah Levizjet qe i ke Kur je ne dancefloor Na ben te qmendemi ne Dridhu sa me zjarrte yeah Bounce it posht nalt Ta dish se krejt djemt Per ty do benin gjithcka ae ih ae ih ae ih
Crazy girl yeah Levizjet qe i ke Kur je në dancefloor Na ben te qmendemi ne Dridhu sa me zjarrtë yeah Bounce it posht nalt Ta dish se krejt djemt Per ty do bënin gjithcka | |
Gjinia :
Horoskopi :
| Titulli: HI-TECH" NGA ELVANA GJATA Thu Jul 23, 2009 2:25 pm | |
| është Hi-Tech nje ze (nje ze), tët m'baj tët kem, qfarë do gjej? gjdo fjalë që ti flet e pëlqej (Hi-Tech) (let me see ( left) what do we) (O)
(we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, we are in Hi-Tech, (Hi-Tech) Oo ooo) (let me see ( left) what do we)
t' manipoluj unë mendjen me pak bas... të prek! elektrizoj vëndin, kur unë flas... më ndjek botën me ty e ndaj, pse i gjithë kuptimi saj je vetëm ti (je vetëm ti) Oooo
një fjalkalim i duhur është një fraz...itet! me ritmin ngrej duart fundin bas përfekt. kohën me ty e ndaj, ti je gjithë kuptimi saj je vetëm ti (je vetëm ti) Oooo (vetëm ti)
është Hi-Tech nje ze (nje ze), ti më ndjej më pranë tet mbaj tët kem(qfarë do gjej), ktë që do e kam! gjdo fjalë që ti flet e pëlqej (O) shikimet nuk mi ndan, ti e di si jam (Hi-Tech)
është Hi-Tech nje ze (nje ze), ti më ndjej më pranë tet mbaj tët kem(qfarë do gjej), ktë që do e kam! gjdo fjalë që ti flet e pëlqej (O) shikimet nuk mi ndan, ti e di si jam (Hi-Tech)
(we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, we are in Hi-Tech, (Hi-Tech) Oo ooo) (let me see (left) what do we)
t'manipoluj unë mendjen me pak bas... të prek! elektrizoj vëndin, kur unë flas... më ndjek botën me ty e ndaj, pse i gjithë kuptimi saj je vetëm ti (je vetëm ti) "Hi-Tech"
një fjalkalim i duhur është një fraz...itet! me ritmin ngrej duart fundin bas përfekt. kohën me ty e ndaj, ti je gjithë kuptimi saj je vetëm ti (je vetëm ti) Oooo (je vetëm ti)
është Hi-Tech nje ze (nje ze), ti më ndjej më pranë tet mbaj tët kem(qfarë do gjej),ktë që do e kam! gjdo fjalë që ti flet e pëlqej (O) shikimet nuk mi ndan, ti e di si jam (Hi-Tech)
(we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, let me see ( left) what do we) (we are in Hi-Tech, we are in Hi-Tech, (Hi-Tech) Oo ooo) (let me see ( left) what do we)
është Hi-Tech nje ze (nje ze) | |
Gjinia :
Horoskopi :
| Titulli: "S'JAM TRATHTAR (JETA E HIDHUR)" NGA MEHMET KOSOVA Thu Jul 23, 2009 2:25 pm | |
| Edhe në vdeksha,sjom pishman për mu jeta s'vlen asgjë ishe e vetmja në ket botë që të deshta por tani kot më mashtrove u largove
reF: Le ta dij e gjith bota se une nuk jam tradhtar të kam dasht me gjith zemer dhe fjalën ta kam dhan
E vërteta është se ti jeton me fantazi ëndërron per vetveten dhe sillesh sikur fmi.
Tash ma ban si për inat shkon me tjer ti nat per nat u zhgenjeva qe te deshta u pendova qe t'besova me mashtrove u largove
reF:
Le ta dij e gjith bota se une nuk jam tradhtar të kam dasht me gjith zemer dhe fjalen ta kam dhan.
E vërteta është se ti jeton me fantazi ënderron per vetveten dhe sillesh sikur fmi(2x). | |
Gjinia :
Horoskopi :
| Titulli: "LA VIDA LOCA (REMIX ME DOSTA)" NGA BLERO Thu Jul 23, 2009 2:27 pm | |
| Blero: Ouuuu ouuuu ouuuuu Remix Hey yo Çekiç! This gonna be a hit Back !!!
Skillz: Ska nevoj me cek a jom edhe une boss yeah (kët bisnis shetis bisnis (close) yeahhh Venin e qojm nalt (nese je per rep ) Femnave ju pelqej si mos me pas opsion tjeter VIP e kur vi (boj qka tum qohet) E kush e ka menen e madhe kur na vijm ( i zvogelohet) Nese sjom ne club (vikendeve jom en aeroport) Senet e mia i nin deri qaty ku mrrin me pasaport.. Hej krejt, krejt e din jena ma t'mirt (anej knej) Ku jom une edhe femrat mat mirat i gjej (gjej) Veshum gjon dokum sick dollapin nshpi si butik Dalim nclub veq per trip skthehum nshpi pa naj phamom.....okejj jena busy mos na lypni se sna gjoni Dokum Nice edhe nese bojm spot me kamer telefoni Une jom me kari ti per to veq fol Homie jon paret, Repi, uuuuu edhe televizioni.!!
Blero :
La la la la la la la- La vida loca na e kem na e bojm si bossa La la la la la la la- La vida loca REMIX me dosta
F-Kay Bosat ne club qoni durt nalt dashni per hip-hop Remix so hot
K-os: Une boj muzik se di me bo mire (e ty t'pelqen) Tash e din ti per qka munesh mem thirr(se o n´refren) Qyky sen ty ka met bo mu ni mire (qata po kcen) Kur kryhet prap en fillim e kthen o o o yeah !! K A O S Prap ki me thon (oh yes) Secilin sen qe e bojna prap ka me kon (sukses) Kerkush nuk osht qaq (Nice) Kerkush s´e qon qaq (High) Kerkush s´e qon clubin ma nalt kur osht en bin me (t'mdhaj) Nuk jena underground e bojna kush e merrni vesh S´jena as komercial veq qe bojna hite shpesh Hite fresh per krejt senet e kena gjet ni mes Mos um kallxo qka po menon nese nuk t'ves Okey.. Kualiteti kushton Une se blej se e kom E shes me shumic per secilin qe don Kshtu qe (yeah yeah) lem me bo qaa du edhe ki qaa ngon (yeah yeah) ma mire se konga jem hiç kerkush se bon.!!
Blero: La la la la la la - La vida loca na e kem na e bojm si bossa La la la la la la la - La vida loca Remix Me dosta
F-Kay Bosat ne club qoni durt nalt dashni per hip-hop Remix so hot
Mc Kresha: Sjom das ... skom rules ... boj qysh tu m q.... Lek shtoj rep boj repoj si BOSS Ata qe thojn e boj per fam le te pidh teton Lekt si boj vet infinit i bojm tan M´sheh n'rrug dokna shum cool me shok tu konsulltu Mos u bo Fool se hup nuk t'gjojn as ne Youtube E bijna e shiun hitin ma te riun kur hina na e shihum Genten Ti ki perforcus veq na ma shum se ti nihum.!!
Lyrical Son: La vida La vida La vida loca Une jom "dabaus bosi i krejt Bossav Jena repera babes jena repista Prej t'hanes deri t'hanen na gjen n'maje t`top-listav Fresh.. prej mahalles une jom lyrical son a.a.a.a Remix !! Drejt n´mikrofon Je ka lyp rep A po don Flow Nuk e bojm njejt Une kom Show Po don fam qe une ta dho, a po don kesh boma ni zo.!!
Blero: La la la la la la la - La vida loca na e kem na e bojm si bossa La la la la la la la - La vida loca Remix Me dosta
F-Kay : Bosat ne club qoni durt nalt dashni per hip-hop Remix so hot
Ledri: Bossat jon n´club qoni durt nalt qoni durt naaaaalt Ju qe keni dashni per hip-hop qoni durt naaaaalt
Blero: Un jom playboy baby un jom ai bossi Sponzori yt e thoben ta sosi (sisisi) | |
Gjinia :
Horoskopi :
| Titulli: "NJERI TJETRIT" NGA INGRID GJONI Thu Jul 23, 2009 2:31 pm | |
| NJESOJ ESHTE FILLIMI FJALET DO TE BININ SI ENGJEJ QE BIEN ME VONE e ndien SE TI NUK NJEH
NESE ME DO DUHET TE ME THUASH TI E DI UNE TA KAM PROVUAR S'JE ME JO AI QE KAM NJOHUR TI E DI ZEMER JAM E LODHUR
REF:ANANANANANA,NUK DUA ANANANANA ME MUA ANANANANA NUK JEMI ANANANANA JO PER NJERI TJETRIN
NESE ME DO DUHET TE ME THUASH TI E DI UNE TA KAM PROVUAR S'JE ME JO AI QE KAM NJOHUR TI E DI ZEMER JAM E LODHUR
REF:ANANANANA NUK DUA ANANANANANA ME MUA ANANANANA NUK JEMI ANANANANANA JO PER NJERI TJETRIN (2x) | |
Gjinia :
Horoskopi :
| Titulli: "PARAJSEN TIME" NGA REZARTA SHKURTA Thu Jul 23, 2009 2:33 pm | |
| Shume kohe me pare... Na ishte nje here...
Nese dicka dua une zgjas doren, e majte Nese ti me sheh sic duhet ne nje sekond te kam Cuni, une te bej te dridhesh, gek e mek, jo, nuk ka Une di si te te bej te vuash Une di si te te perplas Cuni, nese dicka do une zgjas doren ta jap Nese ti me ben (Muah,Muah,Muah) jo, une deren se hap Jam nje perendeshe vec per sot, asnje tjeter ne bote Nese nuk je afer meje ti gjithmone do te kesh ftohte
Eja ne parajsen time Vec instikte, pa mendime Mos u tremb nga bota ime Aty nuk ka vend per gabime
Nuk e di cfare ke pas, eksperienca me pare Nese ti do te jesh me mua gjithe mekatet ke lar Une te kap ,rrotulloj, ne vallezim sot te ftoj Eja ti kerce me Rezin, boten të ta tregoj
Eja ne parajsen time Vec instikte, ka mendime Mos u tremb nga bota ime Aty nuk ka vend per gabime
(3X) Sikur te ishe ti tjeter djale E gjithe boten ta kishe pare Nuk do te guxoje te me shikoje Ashtu si te tjerat ke pare
Nuk e di car ke pas, eksperienca me pare Nese ti do te jesh me mua gjithe mekatet ke lar Une te kap ,rrotulloj, ne vallezim sot te ftoj Eja ti kerce me Rezin, boten të ta tregoj
Eja ne parajsen time Eja ti kerce me Rezin, boten të ta tregoj Mos u tremb nga bota ime Eja ti kerce me Rezin, boten të ta tregoj
Shume kohe me pare...
Aty nuk ka vend per gabime
(3X) Sikur te ishe ti tjeter djale E gjithe boten ta kishe pare Nuk do te guxoje te me shikoje Ashtu si te tjerat ke pare | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: tekste kengesh Shqiptare | |
| |
| | | | tekste kengesh Shqiptare | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |
|